حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 12 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3009×
امامان مساجد باید به ابزارهای مدیریتی مجهز شوند
۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۷:۴۸
شناسه : 8317
بازدید 105
12
معاون راهبری «بنیاد هدایت» تاکید کرد: معاون راهبری «بنیاد هدایت»: امامان ما برای اینکه بتوانند کار خود را به خوبی پیش ببرند باید دانش مدیریت را بیاموزند و به ابزارهای مدیریتی مجهز شوند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام امید محلاتی معاون راهبری «بنیاد‌ هدایت» در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی یکی از شئون مهم امامت را مدیریت دانست و اظهار داشت: متأسفانه در حوزه علمیه اصول و ابزار مدیریت را به ما نمی‌آموزند؛ بنابراین باید دانش و ابزار این کار را کسب کنیم و از تجربه دیگران استفاده کنیم.

وی یکی از چالش‌های جدی مدیران سازمان تبلیغات اسلامی را تعدد کارها دانست و افزود:در چنین شرایطی چاره‌ای نداریم جز اینکه از ابزارهای مدیریتی استفاده کنیم برای اولویت‌بندی کارها و همچنین شبکه‌ای داشته باشیم که با کمک آنها بتوانیم کارها را پیش ببریم.

معاون راهبری«بنیادهدایت» تصریح کرد: در طول تجربه کاری بارها دیده شده که با تعلل یک نفر یک پروژه بزرگ آن‌گونه که باید به سرانجام نمی‌رسد؛ در این موقعیت معمولا انگشت اتهام به سمت آن فرد می‌رود اما در واقع آن مدیر بالادستی مقصر است؛ باید دید آیا این مدیر در انتخاب این فرد توانمندی‌های او را خوب شناسایی کرده است؟ آیا جزئیات کار مشخص بوده و یا زمان‌بندی اجرا به درستی انجام شده است؟

حجت‌الاسلام محلاتی با بیان اینکه این مهارت‌ها را باید به امامان نیز منتقل کرد، گفت: امامان ما برای اینکه بتوانند کار خود را به خوبی پیش ببرند باید به ابزارهای مدیریتی مجهز شود امامان ما برای اینکه بتوانند کار خود را به خوبی پیش ببرند باید دانش مدیریت را بیاموزند و به ابزارهای مدیریتی مجهز شوند.

وی نگاه تمدنی در مسئله‌یابی و مسئله‌شناسی را تبیین و اظهار کرد: می خواهیم زاویه دید و ادراکات خود را در مسئله یابی با رهبر معظم انقلاب تنظیم کنیم. همچنین در ارائه راهکار و راه حل نیز نیاز به این نگاه تمدنی داریم. در مرحله بعد باید توجه داشت که اسلوب و روش ما نیز در همین چارچوب باشد.

معاون راهبری «بنیاد هدایت» افزود: برای اینکه نگاه تمدنی حاکم شود باید در انتخاب مسئله به سراغ بیانات رهبر معظم انقلاب برویم؛ بر این اساس نظام مسائلی برگرفته از اسناد بالادستی تهیه شده است و ذیل آن ۸۰۰ مسئله مشخص شد که در تهیه بوم حل مسئله باید مورد توجه قرار دهیم. اگر ادبیات نگاه تمدنی در مسئله یابی رایج شود، یک گام مهم برداشته ایم.

حجت‌الاسلام محلاتی تبدیل کردن مسئله ای که با نگاه تمدنی انتخاب کرده ایم به یک مسئله جزئی و متناسب با محله و زیست بوم خود را بسیار مهم خواند و گفت: اگر مسائل را کلی ببینیم و جزئی نکنیم، راهکارهای آن را هم کلی ارائه خواهیم کرد و چنین راهکاری به درد محله نمی خورد و باید حاکمیت برای حل آن پای کار بیاید.

وی عارضه یابی را پیش نیاز برنامه‌ریزی برای حل مسئله دانست و بیان داشت: در راهیاری ابتدا باید دید که مشکل از کجا پدید آمده است و سپس به دنبال حل آن مسئله برویم. باید دقیقا مشخص شود در فرآیند امامت هر فردی چه مشکلی دارد و متناسب با آن برنامه ریزی کرد نه اینکه وقت افراد را با آموزش های تئوری پر کنیم؛ بسیار افراد می دانند اما در مقام اجرا مشکل دارند یعنی مهارت و تجربه لازم را ندارند. بعضا موانع خارجی مانع از موفقیت امام می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.