حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 4 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3002×
امام سجاد (ع) وقایع عاشورا را تبیین کرد
۰۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲
شناسه : 11558
بازدید 194
13
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت حجت الاسلام فولادی گفت: امام سجاد علیه السلام از هر فرصتی جهت تبیین وقایع عاشورا استفاده کرد.
ارسال توسط : نویسنده : محسن بنی خزاعی
پ
پ

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی میناب؛ مراسم شب شهادت امام سجاد (ع)در آستانه امام زین العابدین محله خلفی با سخنرانی حجت الاسلام فولادی معاون فرهنگی اداره کل تبلغیات اسلامی هرمزگان و با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی و محبان اهلبیت برگزار شد

حجت الاسلام فولادی در این مراسم بیان داشت:یکی از اقداماتی که امام سجاد(ع) برای تربیت انسان ها و مقابله با جنایات یزید انتخاب کرد این بود که از هر فرصتی برای زنده نگه داشتن یاد عاشورا بهره بردند، هنگامی که امام(ع) آب مشاهده می کردند و یا قصاب گوسفندی سر می‌برید گریه می‌کردند و این موضوعات غیر از جنبه عاطفی جنبه تربیتی و سیاسی داشت، امام زین العابدین(ع) قصد داشتند یاد و خاطره عاشورا زنده بماند و مردم متوجه باشند و فراموش نکنند که چه جنایت هایی انجام شده است.

وی در ادامه گفت:امام زین‌العابدین(ع) در حادثه کربلا به مصلحت الهی بیماری بسیار شدیدی داشتند به‌گونه‌ای که گاهی از هوش می‌رفتند و ناتوان بودند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: بزرگ مبلغ قیام عاشورا، حضرت امام سجاد علیه السلام، با سخنرانی و خطبه های آتشین خود توانست نهضت حق طلبانه سالار شهیدان را از هجوم تحریف نجات بخشد. اینک بعد از گذشت پانزده قرن همچنان این قیام، پرشکوه و جاودانه است.

وی بیان داشت: لحضه ای که یزید داشت بالای منبر بر علیه مولی متقیان امیر المومنین و امام حسین سخن میگفت امام سجاد از بین جمعیت بلند شد و گفت داری رضایت مخلوق را بر خالق تریج می دهی امام دیگر سکوت نکرد و درخواست بیان خطبه خواندن کرد، در مرحله اول یزید مخالفت کرد با اسرار مردم امام شروع به خطبه خواندن کرد

فولادی در ادامه افزود : امام سجاد در بالای منبر شروع کردخداوند به ما شش خصلت عطا فرموده و ما را به هفت ویژگى بر دیگران فضیلت بخشیده است، به ما ارزانى داشت علم، بردبارى، سخاوت، فصاحت، شجاعت و محبت در قلوب مؤمنین را،در ادامه امام اینطوری خودش را معرفی کرد:اى مردم! من فرزند مکه و منایم، من فرزند زمزم و صفایم، من فرزند کسى هستم که حجر الاسود را با رداى خود حمل و در جاى خود نصب فرمود، من فرزند بهترین طواف و سعى کنندگانم، من فرزند بهترین حج کنندگان و تلبیه گویان هستم، من فرزند آنم که بر براق سوار شد، من فرزند پیامبرى هستم که در یک شب از مسجد الحرام به مسجد الاقصى سیر کرد، من فرزند آنم که جبرئیل او را به سدره المنتهى برد و به مقام قرب ربوبى و نزدیکترین جایگاه‏مقام بارى تعالى رسید، من فرزند آنم که با ملائکه آسمان نماز گزارد، من فرزند آن پیامبرم که پروردگار بزرگ به او وحى کرد، من فرزند محمد مصطفى و على مرتضایم، من فرزند کسى هستم که بینى گردنکشان را به خاک مالید تا به کلمه توحید اقرار کردند

حضرت زینب(س) پرستاری از امام سجاد(ع) را در خیمه‌ها بر عهده داشتند، چهارمین امام شیعیان پس از شهادت امام حسین(ع) حالش شان بهتر شد و پس از واقعه کربلا حدود 30 سال در قید حیات بودند و به ترویج معارف دینی پرداختند.

 

در پایان این مراسم از بانیان این مراسم تقدیر بعمل آمد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.