حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 4 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3002×
برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سیریک
۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۹:۰۹
شناسه : 4663
بازدید 133
4
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سیریک به ریاست حجت الاسلام و المسلمین سالاری امام جمعه شهرستان و با حضور احمد جمالدینی فرماندار شهرستان، حجت الاسلام میثم سالاری رئیس اداره تبلیغات اسلامی و سایر اعضای جلسه به منظور ارج نهادن به برنامه های فرهنگی و برنامه ریزی برنامه های هفته وحدت در سالن فرمانداری شهرستان سیریک برگزار شد.
ارسال توسط : نویسنده : اسماعیل محمودی منبع : روابط عمومی
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک ، در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محسن سالاری امام جمعه شهرستان سیریک گفت: تبیین مسائل فرهنگی باید در دستور کار مدیران قرار گیرد و ضمن پرهیز از کلی گویی به عملیاتی کردن برنامه‌ها تمرکز کنیم.

امام جمعه سیریک افزود: مقوله فرهنگ بخشنامه پذیر نیست بلکه برنامه پذیر است لذا ضمن خودداری از سیاسی کردن مقوله فرهنگ در حل و فصل مشکلات جامعه باید تلاش کنیم.

فرماندار شهرستان سیریک نیز گفت: حوزه فرهنگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

احمد جمالدینی فرماندار شهرستان سیریک افزود: فعالیت در این حوزه تزئینی نیست بلکه نقش راهبردی در جریان توسعه و رشد جامعه را دارد و بدون آن توسعه تحقق پیدا نمی‌کند زیرا که برای هر کاری باید فرهنگ‌سازی لازم در آن بخش صورت گیرد.

حجت الاسلام میثم سالاری رئیس اداره تبلیغات اسلامی دراین جلسه گفت: هفته وحدت نماد همگرایی بین مسلمانان است و این هفته تنها یک شعار نیست بلکه عمل مهم دینی است که اختلاف افکنی‌ها را دور می‌کند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیریک با اشاره به این که  جامعه ای که وحدت داشته باشد شکست نمی‌خورد افزود: نامگذاری هفته  وحدت یادگاری است ازامام خمینی (ره) که ایشان با هوشیاری این اقدام را انجام دادند تا تمامی مسلمانان در مقابل دشمنان مقاومت کنند.

میثم سالاری در ادامه  افزود: اسلام یک پارچه وحدت است، تعریف امام راحل نسبت به وحدت بسیار مترقی و همه جانبه بود، زیرا اسلام با اخلاق پیش رفته، ضمن این که تمام خوبی های جهان در وجود مقدس پیامبر اسلام (ص) جمع بود، زیرا وحدت نوعی از خُلق عظیم است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.