حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 5 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3002×
برگزاری همایش«قرآن،عترت و نماز» در بندر جاسک
۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۹:۲۷
شناسه : 6945
بازدید 125
11
همایش«قرآن،عترت و نماز» با حضور مربیان پرورشی و تربیتی و معلمان مدارس و مرکز قرآنی در بندر جاسک، برگزارشد
ارسال توسط : نویسنده : علمدار طاهری اردلی منبع : سازمان تبلیغات اسلامی
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، بمناسبت دهه اول فاطمیه و شهادت بی بی دو عالم ،حضرت فاطمه زهرا(س)،دوشنبه 29 آذرماه جاری،همایش «قرآن،عترت و نماز» توسط حجت الاسلام  مهرداد حسینی ،از کارشناسان علوم اسلامی و روحانی مستقر شهر جاسک در مسجد نور اداره آموزش و پرورش جاسک،برگزار  شد.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجیدتوسط یکی از معلمان،حجت الاسلام حسینی طی سخنانی به بررسی پیوند و تقارن قرآن و عترت، مهجوریت قرآن و اهل بیت(ع) و پیوند اهل بیت و نماز پرداخت.

حسینی در بخشی از مطالب خود ،گفت: خداوند متعال، قرآن را تعلیم فرمود ، انسان را آفرید و بیان را به او آموخت که

مراد از انسان در این آیه، انسان کامل  یعنی وجود مقدس خاتم الانبیاء(ص) است و خداوند، بیان قرآن را به ایشان تعلیم داده تا به مفاد آیة «و یعلّمهم الکتاب و الحکمة» پیامبر(ص) ،آن [قران] را به بندگان بیاموزد و راه هدایت را به آنان نشان دهد وسپس به فرمان خداوند، همة علوم و حقایق قرآن را به وصّی خود ـ امیرالمؤمنین(ع) ـ به وراثت بسپارد سپس امیرمؤمنان(ع) آن علم را به امام پس از خود و یکی بعد از دیگری تا به وجود مبارک امام دوازدهم، حضرت بقیة الله (عج)سپرده است.

حجت الاسلام حسینی ،افزود: امروز در روی زمین، غیر از امام عصر (عج) کسی همانند پیغمبر اکرم(ص) و امامان پیشین(ع) آگاه و عالم به همة علوم قرآن وجود ندارد و بعد از این نیز تا روز قیامت کسی نخواهد بود زیرا این خاندان، راسخان در علم اند واگر تفسیر قرآن از غیر راه اهل بیت (ع) باشد، باطل و مردود است.

وی در پیوند و رابطه میان قرآن و نماز ،گفت:درقرآن کریم آیات زیادی درباره نماز آمده است که بیانگر اهمیت و ارزش خاص وجایگاه رفیع این مهم در پیشگاه خداوند است و آیات مربوط به نماز هرکدان تفسیر و پیام خاصی دارد برخی از این آیات به اهمیت بعد معنوی و ملکوتی نماز پرداخته و بعضی نماز را مایه‌ آرامش دل‌ها دانسته و تعدادی، نماز را عامل بازدارنده از زشتی و پلیدی معرفی نموده و بخش دیگر به بررسی نماز درادیان گذشته و همراهی آن با عبادات دیگراز قبیل حج ، جهاد، زکات، عدالت اجتماعی و.. پرداخته است.

حجت الاسلام حسینی در آخر از مربیان خواست تا با زمینه سازی بهتر حضور دانش آموزان در نماز جماعت و تشویق انان به نماز و آشنایی با خاندان عترت و اهمیت به قرآن با برپایی مسابقات قرآنی ،نماز و اذان که البته در اموزش و پرورش مرسوم بوده اما نظر و پیشنهاد بنده این مهم با روش های نوین و جدید با بهره گیری از مضای مجازی و قابل دسترسی همه علاقمندان صورت گیرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.