حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 18 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3016×
مادران شهدا، مصائب حضرت ام‌‌البنین(س) را لمس کرده‌اند 
۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
شناسه : 27332
بازدید 13
3
رئیس تبلیغات اسلامی قشم: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قشم با بیان اینکه سالروز وفات «حضرت ام البنین (س)» را تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری کرده‌اند گفت: آن حضرت از شخصیت بسیار با ارزشی برخوردار بودند و مصیبتی که ایشان از واقعه کربلا درک کردند، برای مادران و همسران شهدا نیز قابل لمس است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی قشم، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قشم، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی، در گفتگو با روابط عمومی پیرامون نام اصلی «حضرت ام البنین (س)»، اظهار داشت: وقتی «حضرت ام البنین (س)» توسط «امیرالمومنین (ع)» فاطمه خطاب شدند چهره فرزندان امام متغیر شد که حضرت فرمودند: «من را ام البنین – مادر پسران» خطاب کنید.

وی در همین راستا افزود: رفتار «حضرت ام البنین (س)» نشأت‌گرفته از نهایت احترام ایشان به «حضرت زهرا (س)» است. حتی در زمان واقعه کربلا، «حضرت ام البنین (س)» در حضور «امام حسین (ع)» آنچنان که باید «حضرت عباس (ع)» را در آغوش نگرفتند و در زمان دیگری که «امام حسین (ع)» حضور نداشتند، «حضرت عباس (ع)» را صدا کردند و سر ایشان را در دامن خود قرار دادند و فرمودند: من قول داده‌ام به «امیرالمومنین (ع)» که فرزندان من خادم فرزندان «حضرت زهرا (س)» هستند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قشم، پیرامون زندگی «حضرت ام البنین (س)» پس از واقعه کربلا بیان کرد: وقتی کاروان کربلا به مدینه برگشتند «حضرت ام البنین (س)» پرسیدند: چه حادثه‌ای رخ داده؟ «حضرت سجاد (ع)» یا «حضرت زینب (س)» پاسخ دادند: مادر نبودی ببینی عباس و فرزندانت در کربلا چگونه به شهادت رسیدند. ایشان پاسخ دادند: عباسم و بچه‌های من فدای حسین (ع)، از حسین (ع) چه خبر دارید؟.

حجت‌الاسلام کاظمی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی «حضرت ام البنین (س)» افزود: «حضرت ام البنین (س)» چهار فرزند خود عباس، جعفر، عبدالله و عثمان را در واقعه کربلا در راه خدا تقدیم کردند، ایشان در مدینه چندین مزار به عنوان مزار فرزندان خود ساختند و در جوار آن‌ها گریه می‌کردند.

وی، پیرامون سیره شخصیتی «حضرت ام البنین (س)» بیان کرد: «حضرت ام البنین (س)» صاحب شخصیتی بودند که نتیجه آن تربیت فرزندانی بسیار ارزشمند شد. فرزندی مانند «حضرت ابوالفضل عباس (ع)» که مودب به آداب بودند و اگر ایشان معصوم نیستند، اما کسی جرات ندارد ایشان را از عصمت جدا بداند و همه احترامی که برای «امام حسین (ع)» قائل هستیم برای «حضرت عباس (ع)» نیز قائلیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قشم با بیان اینکه سالروز وفات «حضرت ام البنین (س)» را تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری کرده‌اند خاطرنشان کرد: «حضرت ام البنین (س)» از شخصیت بسیار با ارزشی برخوردار بودند و مصیبتی که ایشان از واقعه کربلا درک کردند، برای مادران و همسران شهدا نیز قابل لمس است. از این رو سالروز وفات این بانوی بزرگوار اسلام را تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری کرده‌اند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.